نخود برشته موجب خفه شدن کودکی در رشت شد

نخود دانه های رسیده رنگ متفاوتی دارند، اغلب آنها بژ یا کمی قهوه ای هستند. سایه های قرمز، سبز و سیاه وجود دارد. در پخت و پز، اولویت به انواع سبک داده می شود.

نخود برشته از همین دانه تولید می شود.

خود گیاه نخود بدون در نظر گرفتن رنگ میوه تقریباً ظاهر یکسانی دارد.

ساقه نخود شاخه ای قوی پوشیده از کرک های الاستیک است، ارتفاع آن به 70 سانتی متر می رسد، بر خلاف سایر حبوبات، در امتداد زمین نمی خزد و به دنبال تکیه گاه نیست، اما با اطمینان در وسط باغ می ایستد و شاخه هایی با برگ های غیر پین دار باز می کند.

بسته به تنوع، به صورت بوته یا بوته رشد می کند. با گلهای منفرد سفید یا بنفش به شکل بال پروانه شکوفا می شود. به جای گل، جعبه ای با 1-3 دانه تشکیل می شود. این فرهنگ بی تکلف است، یخبندان تا -10 درجه، خشکسالی و باران های بهاری را تحمل می کند.

نخود برشته

بیشترین برداشت در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری به دست می آید. در قلمرو روسیه، میوه ها را بسیار متواضعانه تر می دهد.

کاوش های باستان شناسی تایید می کند که این آجیل در دنیای باستان رشد کرده است، پزشکان باستان از آن به عنوان دارویی برای افزایش فعالیت اسپرم، افزایش قدرت، عادی سازی چرخه قاعدگی و افزایش احتمال لقاح استفاده می کردند.
مصرف منظم آجیل بو داده مثل نخود برشته و آب پز تأثیر پیچیده ای بر بدن دارد و به موارد زیر کمک می کند:

ناپدید شدن سندرم علاقه تنبل؛
عادی سازی دستگاه گوارش؛
خواندن مکان؛
مدیریت ایمونیستی؛
فعال شدن فعالیت مغز؛
کاهش احتمال تشنج؛
عدم وجود وضوح بازتاب های عاطفی بر روی محرک های خارجی؛
تسریع در بازسازی مخاط دهان.
ورود نخود گوسفندی به رژیم غذایی تأثیر مفیدی بر شیردهی دارد، درد عضلات و مفاصل را تسکین می دهد، کمبود ویتامین ها، عناصر میکرو و ماکرو را جبران می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.