مارچوبه یک سبزی است که در تمام طول سال در دسترس است و در فصل بهار به اوج دسترسی می رسد. وقتی مارچوبه تازه را از بازار کشاورزان یا خواربار فروشی می خرید، بهتر است فورا آن را بخورید.
مارچوبه در ایران به خوبی با بسیاری از سبزیجات و طعم دهنده های دیگر بهاری جفت می شود – نخود فرنگی، سیر یا سیب زمینی جدید را در نظر بگیرید.
اگر به دلایل بیشتری برای لذت بردن از این سبزی خوشمزه و مغذی نیاز دارید، ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید مارچوبه چگونه برای شما مفید است.
دستور العمل هایی که باید امتحان کنید: دستور العمل سالم و خوشمزه برای مارچوبه تازه
این نیزه های سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند و منبع خوبی از فیبر، ویتامین C و فولات هستند. همچنین منبع عالی ویتامین K است که یک ماده مغذی ضروری برای لخته شدن خون و استخوان های سالم است.
قابل ذکر است، مارچوبه همچنین حاوی کروم است، یک ماده معدنی کمرنگ که ممکن است توانایی انسولین را برای انتقال گلوکز از جریان خون به سلولها افزایش دهد. این خبر خوبی است اگر مراقب سطح قند خون خود باشید.
علاوه بر این، مارچوبه مزایای بالقوه دیگری نیز دارد، از جمله:
مارچوبه حاوی پتاسیم است که یک ماده مغذی مهم برای حفظ عملکرد و سلامت قلب، استخوان ها، کلیه ها و اعصاب است.
ممکن است تعجب کنید که بدانید این سبزی ساقه دار همچنین از ترکیبی به نام آسپاراپتین تشکیل شده است که ممکن است به بهبود جریان خون و در نتیجه کاهش فشار خون کمک کند.
این گیاه علفی، همراه با آووکادو، کلم پیچ و کلم بروکسل، یک منبع غنی از گلوتاتیون است، یک ترکیب سمزدایی که به تجزیه مواد سرطانزا و دیگر ترکیبات مضر مانند رادیکالهای آزاد کمک میکند.
به همین دلیل است که خوردن مارچوبه ممکن است به محافظت در برابر انواع خاصی از سرطان مانند سرطان استخوان، سینه، روده بزرگ، حنجره و ریه کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.