سس فلفل سبز تند نوعی سس تند است که در آن از فلفل چیلی تازه یا فلفل تند استفاده می شود.
سس فلفل قرمز تند نوعی سس تند است که به دو روش اصلی تهیه می شود.
در یکی از آن ها از فلفل تازه یا فلفل تند تازه استفاده شده و فلفل نقش ماده اصلی را دارد و می توان از گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی نیز در آن استفاده کرد.
در سایر انواع سس تند دلپذیر، خود فلفل نقش ماده پایه را ندارد، بلکه مواد دیگری مانند آب گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی یا برخی میوه ها یا سبزیجات ماده اصلی هستند و از فلفل قرمز خشک و پودر شده استفاده می شود. برای ایجاد تندی …
سس فلفل چیلی نوع دیگری از سس فلفل که در آن از چند فلفل چیلی استفاده می شود.
سس فلفل تاکو که در آن از پودر فلفل قرمز، پودر چیلی و پودر پاپریکا استفاده می کنیم.
سس فلفل ترکی: نوع دیگری از سس فلفل که طعم تند ندارد و در آن فلفل قرمز شیرین و گوجه فرنگی می ریزند.
محبوب ترین سس فلفل در جهان:
برخی از محبوب ترین سس های فلفل در جهان عبارتند از: سس فلفل لوئیزیانا، سس فلفل کارائیب، سس فلفل هاوایی، سس فلفل جنوب غربی آمریکا، سس فلفل مکزیکی، سس فلفل آمریکای جنوبی و سس فلفل آسیایی.
مواد لازم برای تهیه سس فلفل:
دستور العمل های زیادی برای تهیه انواع سس فلفل وجود دارد که در بسیاری از آنها از فلفل تند استفاده می شود.
بسیاری از انواع سس فلفل را با استفاده از فلفل تند به عنوان ماده اصلی و پایه سس و سپس افزودن مقداری نمک و سرکه درست می کنند.
در برخی روش های دیگر، ماده اصلی و پایه سس فلفل سبزیجات یا میوه ها هستند و سپس برای تسریع آن مقداری فلفل تند به آن اضافه می کنند.
دیگر مواد رایج در سس فلفل سرکه و ادویه جات ترشی جات هستند. سرکه ابتدا به عنوان یک نگهدارنده خنثی و دوم به عنوان طعم دهنده در سس فلفل استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.