از آمریکای لاتین تا امروز، شکلات سکه ای شیری کارات راه طولانی را برای رسیدن به شما طی کرده است.
تاریخچه شکلات، تاریخچه ۴۰۰۰ ساله خود را در میان آمریکای باستان، مکزیک امروزی و زادگاه شکلات آغاز می کند. اینجاست که اولین گیاهان کاکائو، گیاهی که شکلات از آن درست می شود، پیدا شد.
اولمک ها، یکی از اولین تمدن های آمریکای لاتین، اولین کسانی بودند که گیاه کاکائو را به شکلات تبدیل کردند. آنها یک نوشیدنی شکلاتی باستانی را طی مراسمی می نوشیدند و از آن به عنوان دارو استفاده می کردند.
قرن ها بعد، مایاها شکلات را به عنوان نوشیدنی خدایان ستایش کردند. شکلات مایا یک دم نوش قابل احترام بود که از دانه های کاکائو برشته و آسیاب شده مخلوط با فلفل، آب و آرد ذرت تهیه می شد.
مایاها این مخلوط را از یک دیگ به دیگ دیگر ریختند و یک نوشیدنی کف آلود غلیظ به نام “xocolatl” به معنای “آب تلخ” ایجاد کردند.
در قرن پانزدهم، آزتک ها از دانه های کاکائو به عنوان ارز استفاده می کردند.
آنها معتقد بودند که شکلات هدیه ای از سوی خدای Quetzalcoatl است و آن را به عنوان یک نوشیدنی گوارا، یک داروی غرایز جنسی و حتی برای آماده شدن برای جنگ می نوشیدند.
هیچ کس به طور قطع نمی داند چه زمانی شکلات وارد اروپا شد. در افسانه ها آمده است که هرنان کورتس، کاشف، شکلات را در سال 1528 به سرزمین مادری خود اسپانیا آورد.
اعتقاد بر این بود که کورتس در طی یک سفر به قاره آمریکا شکلات را کشف کرده است. در جستجوی طلا و ثروت، او در عوض یک فنجان کاکائو پیدا کرد که امپراتور آزتک به او داده بود.
وقتی کورتس به خانه بازگشت، دانه های کاکائو را به اسپانیایی ها معرفی کرد. اگرچه هنوز به عنوان نوشیدنی سرو می شود، شکلات های اسپانیایی با شکر و عسل مخلوط می شدند تا طعم تلخ آن را شیرین کنند.
شکلات به سرعت در بین ثروتمندان و ثروتمندان اسپانیا محبوب شد. حتی راهبان کاتولیک شکلات را دوست داشتند و برای کمک به اعمال مذهبی آن را می نوشیدند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.