تولید انجیر خشک

انجیر خشک  یکی از معدود میوه های درختی و محصولات زراعی است که بر خلاف سیب، آلو و زردآلو در چند ماه گذشته به سختی های آب و هوایی حساس نبوده است انجیر گلهای معکوس است هیچ شکوفه ای روی درخت نیست “این به گرده افشانی زنبور عسل بستگی ندارد. بازخورد اولیه ای که ما می شنویم این است که به نظر می رسد محصول بسیار خوبی است “ما مشتاقانه منتظریم که امسال محصولی با اندازه مناسب داشته باشیم کین می‌گوید پیش‌بینی‌های اولیه نشان می‌دهد که محصول انجیر خشک کالیفرنیا کمی کمتر از 9000 تن است: «یک افزایش متوسط ​​نسبت به سال گذشته». میوه انجیر دره در شعاع 200 مایلی فرزنو، کالیفرنیا رشد می کند.

این تنها منطقه ای که در آن انجیر خشک به صورت تجاری رشد و فرآوری می شود انجیر به طور طبیعی روی درخت خشک می‌شود و سپس به زمین می‌افتد و می‌توان آن‌ها را برای بازار خشک‌شده برداشت کرد او گفت: «ما واقعاً به دمای 110 درجه‌ای که می‌گیریم (اینجا) نیاز داریم، زیرا گرمای خشک به آنها کمک می‌کند تا زمانی که هنوز به شاخه‌ها چسبیده‌اند خشک شود.

پس از برداشت، آنها در سوله ها دسته بندی شده و تمیز می شوند و برای پردازش بیشتر به کارخانه تحویل داده می شوند «این یک فرآیند بسیار پیچیده نیست او توضیح داد که این انجیر خشک ساوه به روش پردازش اولیه برمی گردد اگرچه امروزه تنها تفاوت آن استفاده از برداشت مکانیزه به جای کار دستی است «به عنوان یک تعاونی، پرورش دهندگان انجیر دره فقط انجیر خشک کالیفرنیا را کنترل می کنند، اما برخی از تولیدکنندگان ما هم انجیر خشک و هم تازه را اداره می کنند. یافتن نیروی کار کافی همیشه یک چالش است.»

انجیر خشک نرم در حالت تازه بسیار شکننده است از زمان برداشت تا مصرف فقط یک پنجره پنج تا هفت روزه است. این دلیل دیگری است که او می‌گوید اکثر تولیدکنندگان هم برای بازارهای خشک و هم برای بازارهای تازه تولید می‌کنند: وقتی روی درخت خشک می‌شوند، کار کردن با آنها راحت‌تر است. میوه خشک  تا زمانی که برای فرآوری آماده شود در سردخانه قرار می گیرد – همچنین رنگ و طعم میوه را در جایی که باید باشد حفظ می کند میوه کاربردهای مختلفی دارد، از کلوچه، سس و غلات گرفته تا بستنی و به گفته او انجیر به طرز شگفت انگیزی با پنیرها جفت می شود برندهای  انجیر خشک در خرده فروشان عمده در ایالات متحده توزیع می شوند.

انجیر تازه در اواخر ماه مه وارد فصل می شود. اولین محصول روی “چوب قدیمی” ظاهر می شود، که کاین توضیح می دهد که شاخه های فصل گذشته هستند. دومین محصول (اصلی) از اواسط تا اواخر ژوئن تا اولین یخبندان در اواخر اکتبر می آید این محصول پربارتر با عملکرد بالاتر به دلیل رشد بیشتر شاخه های جدید برای افزایش فضای رشد برای انجیر است.

 

انجیر خشک اعلا بر اساس اطلاعاتی که کاین دریافت می کند، تقاضا برای انجیر خشک افزایش یافته است. “ما یکی از معدود اقلام در دسته خشک شده هستیم که حرکت مداوم به سمت بالا را نشان می دهد” چیزی که او احساس می‌کند میوه کالیفرنیا را نسبت به وارداتی مانند رقابت از ترکیه متمایز می‌کند، عوامل کیفیت، طعم و قابلیت ردیابی است. او گفت: «انجیر کالیفرنیا به دلیل فرآوری و میزان توجهی که به خود میوه می‌شود، در رتبه دوم قرار دارد. از طریق یک بازرسی دقیق می گذرد هیچ چیز بدون بازرسی از اتحادیه غذای ایمن، که قبلاً به عنوان انجمن میوه های خشک شناخته می شد، از بین نمی رود.

  • منابع:
    1. Consumer education is biggest challenge within the dried fig category
  • تبلیغات: 
    1. رنگ به طور طبیعی در بالای آب شناور می شود
    2. انجام فوری برنامه نویسی اندروید استودیو
    3. 25 راه عجیب پولدار شدن در ایران
    4. محل فروش بهترین شکر قهوه ای بسته بندی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.